PORTFOLIO

RÓLAM

KÉPEK

KAPCSOLAT

Testbarát  3D  orientálistánc oktató módszer DVD-n

A 11  duplalemezes oktatószet bevezetőjében ábrákkal illusztrált elméleti bevezető után indul a testmunka. Első cél az izoláció technikájának, azaz a testrészek egymástól független mozgatásának az elsajátítása, különös tekintettel medence mobilizálására.

A csúsztatások, tolások, húzások, billentések és az ellentartás megtanulásával képes leszel lágyan ívelő finom körök, nyolcasok, hullámok rajzolására.

Mivel a nők nagy részének kötött a válla, háta, mellkasa, ezért a lazább, erősebb felsőtest kialakítása és az esztétikusabb mozgás érdekében összeállítottam egy célirányos tornát is. A helyes testtartás, optimális légzés és az ideális testtudat elsajátítását nem csak a tánctanulás további leckéiben, hanem a mindennapi életedben is tudod majd kamatoztatni. Pár hét gyakorlás után már elegánsabban, magabiztosabban fogsz mozogni, kommunikálni. Az alapozó technikák után a ráépüléseket tanuljuk: az egyidejű és lineáris kombinációk jó alapot adnak az improvizáció, az önálló táncrögtönzés kialakulásához. A fátyolhasználat rejtelmeit is megtanulhatod: lassított felvételek segítik a követhetőséget. Az egyes leckék tartalmának leírását a kapcsolódó borítókon találhatod.

 

MEGVÁSÁROLHATOD A KÉP ALATTI "BUY NOW" GOMBRA KATTINTVA!

Buy now